Sony Music NL

Manager Kids Repertoire - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-06-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform
MANAGER KIDS REPERTOIRE SONY MUSIC NEDERLAND

Weet jij wie Juf Roos is? Heb je wel eens een Gouden Boekje gelezen? En zing jij oude én nieuwe kinderliedjes uit volle borst mee? Dan is Sony Music Nederland op zoek naar jou! Vooral als je naast bovenstaande kwaliteiten ook nog ervaring hebt met online marketing en streaming. Wij gaan ons Commercial Marketing Team namelijk uitbreiden met een
Manager Kids Repertoire. Iets voor jou?

Wat doe je?
Als Manager Kids Repertoire breng je ons bestaande en toekomstige kinderrepertoire zo origineel mogelijk onder de aandacht van de doelgroep en je zorgt voor de plaatsing en marketing van de content op streaming platforms.
Op dit moment gaat het om content van Juf Roos, meezing-kinderliedjes en de bekende Rubinstein Gouden Boekjes reeks die als luisterboeken op de streaming platforms zijn uitgebracht.

Je zet zelfstandig promotieacties en (online) marketingcampagnes op, onder andere door samen te werken met influencers. Op de diverse streamingplatforms creëer je voor het hele repertoire herkenbare profielen en playlists, die je mede creatief vormgeeft. Daarnaast werk je samen met het Commercial Team aan de acquisitie van nieuw repertoire en het bepalen van de strategie en budgetten.

Wie ben je?
Om te beginnen natuurlijk een groot fan van Juf Roos, maar vooral een enthousiaste marketeer die van aanpakken weet, commercieel gedreven is en affiniteit heeft met de doelgroep van kinderrepertoire. Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, minimaal drie jaar relevante werkervaring en communicatief sterk: je kunt goed schrijven en spreekt vloeiend Engels.

Wat krijg je?
Veel eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden, op een creatieve werkplek in een ambitieus team, met een informele werksfeer. Manager Kids Repertoire is een fulltime (40 uur) functie met marktconform salaris en uiteraard toffe muziekindustrie-perks.

Wie zijn wij?
Sony Music Entertainment is een van de grootste platenmaatschappijen ter wereld en maakt onderdeel uit van het Sony Corporate netwerk. Het kantoor van Sony Music Nederland is gevestigd in de A’DAM Toren, in het hart van Amsterdam.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Mooi! We ontvangen je sollicitatiebrief (t.a.v. Wim de Beer, Commercial Director Benelux) en cv heel graag vóór 15 juni via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Amusement
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Amsterdam, Marketeer, Online Marketeer.

Contactgegevens

Contactpersoon Wim de Beer

Vestigingsplaats

Solliciteer